Beste muzikanten, ondernemers, vrijwilligers en geïnteresseerden.

Biks Blaosfestijn Plus, dat op 18 september 2016 plaats vindt, begint steeds en steeds meer vorm te krijgen.


Pak allemaal je baret en teken leuke snorretjes, want het thema van dit jaar is Franse Markt. Het thema zie je op deze dag overal terug. Dit jaar wordt er een prijs uitgereikt aan de kraam die op een zo origineel mogelijke manier invulling geeft aan het thema.

De inschrijving voor de kraampjes is al van start gegaan. Iedere Beekse ondernemer of vereniging kan zich inschrijven via onze website: http://biksblaosfestijn-plus.nl/jaarmarkt

Het festijn wordt dit jaar op spectaculaire wijze geopend door het geweld van drumcorps Mip uit Rijen. Zij zullen jullie met een fantastische act warm draaien voor een geweldige middag vol muziek en plezier.
Er zijn inmiddels al 22 bands die hun muzikale klanken ten gehore zullen brengen tijdens het festijn. Naast onder andere toeternietoe, RODL, de toeteleurs en ut Zooyque doen er tot nu toe al weer zeven Beekse bands mee.

Dus zet je Franse baret op, maak werk van je kraam en muziek, zodat we er 18 september samen een trés joli Frans feestje van kunnen maken.

Viva la France, au revoir.

Bestuur Biks Blaos Festijn plus.