Het Biks Blaos Festijn Plus in Prinsenbeek belooft ook dit jaar een mooie evenement voor jong en oud te worden. Met het Biks Preuvenement op zaterdag 16 en het Biks Blaos Festijn Plus op zondag 17 september.
Thema is: 'Country & Western'.

Zo heeft de Horeca Samenwerking Prinsenbeek (HSP) de eerste voorbereidingen getroffen voor het Biks Preuvenement op zaterdagavond tussen 17.00 en 23.30 uur op de Markt. Die zal dit jaar heerlijke hapjes verzorgen volgens het ‘Western'-thema. En wel met een grote barbecue; dat wordt weer gezellig! En voor de vitamientjes is er waarschijnlijk een salade bar. Ook is bevestigd dat er livemuziek komt, daarover later meer. 

Ben je vorig jaar ook geweest? Dit jaar wordt net zo gezellig of wellicht nog leuker, dus neem je vrienden mee en kom gezellig genieten van een hapje, drankje en een dansje.

Voor 17 september is er ook weer het een en ander rond. Zo zijn er ondertussen 25 kapellen die mee doen op de podia en zijn de ondernemers in de Groenstraat ingelicht over de wijziging van de route en opstelling. Hierop werd enthousiast gereageerd. De winkels in de Kapelstraat, Groenstraat, Beeksestraat en aan de Markt gaan deze dag open, dus kom kijken en wellicht iets kopen.

Inmiddels gaan er zeer leuke verhalen rond over de invulling bij de stands en podia rondom het thema. Houdt daarom de berichten, Facebook en Modern Prinsenbeek in de gaten. Dit is natuurlijk ook niet zo gek, want iedere stand maakt kans om in de prijzen te vallen voor mooiste stand/actie rondom het thema. Ook de ‘Bikse brakken' kunnen dit jaar kans maken op de prijs. Zij krijgen immers een speciale plek op de route.

Ben jij een ‘Bikse brak' en ga jij deze vakantie je kamer opruimen? Bewaar de spullen in dozen en kom ze verkopen op 17 september. Aanmelden kan via het formulier dat bij Van Uum Toys-Deco-Gifts op de toonbank ligt. Voor slechts 5 euro ben je al verzekerd van een prima verkoopplaats op de Brakkenmarkt. Ook kun je je hier aanmelden.

Voor de opening van zondag zijn we nog druk bezig, maar hoe die eruit gaat zien houden we nog even geheim. Dit belooft een groot spektakel te worden en wellicht lees je binnenkort een oproep. Ook jij gaat dit jaar misschien deel uitmaken van de opening. Maar we laten je nog even in spanning.

Zet 16 en 17 september in de agenda, want het belooft weer gezellig te worden! Voor vragen kun je je richten tot Patricia van Gils, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of maak gebruik van Facebook Messenger: www.facebook.com/Biks.Blaosfestijn.Plus/.