We zitten dit jaar zeker niet stil en zijn ons druk aan het voorbereiden op weer een fantastisch weekend en dit jaar met een speciaal extraatje: de kermis. Daardoor is het thema dit jaar dan ook logischerwijs: Kermis.

De kermis zal vanaf vrijdag open zijn tot en met dinsdag. Maar er zijn natuurlijk nog vele andere dingen die dat weekend gaan gebeuren.
Zoals op zaterdagavond het Biks Preuvement.

Dit jaar wordt het Biks Preuvement ingestoken als een Foodtruck Festival, verschillende Foodtrucks zullen klaar staan met diverse lekkere hapjes. Op deze avond mogen er natuurlijk geen artiesten missen, één kunnen wij er al verklappen namelijk: DJ Arjan Hermans. Maar we mogen nog meer verwachten deze avond, dat houden we nog even geheim!

Op zondag mogen de kapellen natuurlijk niet missen, met op dit moment 24 aanmeldingen zijn deze in ieder geval aanwezig. Heeft u ze al gespot op onze facebook? Zij zullen voor de leut spelen of de wedstrijd tegen elkaar op nemen. Maar ook is er een prijs te winnen door de band die zich het meeste en leukste weet te uiten met het thema Kermis.
Naast de kappelen zal er natuurlijk weer een Bikse Brakkenmarkt zijn en een Jaarmarkt.
Het thema kermis willen wij ook graag zien in de kramen, om deze reden hebben wij ook een prijs voor de best versierde kraam in het kermis thema. Bikse Brakken kunnen zich nog steeds aanmelden op onze website of in de winkel van Uum Toys- Deco- Gifts.

Verder hebben wij een speciale afsluitende act op zondag. Royal Apollo komt het Biks Blaos festijn op een feestelijk manier afsluiten wat natuurlijk ook hoort bij dit feest. En wij hopen dat u op 15 en 16 september op ons feestje aanwezig bent!

Tot dan!