Een nieuw gezicht in het bestuur van het Biks Blaos Festijn is Luc Ruben.

Patricia zal vooralsnog betrokken blijven bij het Biks Blaos Festijn, maar geeft de touwtjes als voorzitter dit jaar over aan Luc Ruben. Ook zal Luc Ruben de portefeuille financiën beheren dit jaar.

Luc is 46 en woont sinds 2001 in Prinsenbeek met Rachel en twee dochters, Mette en Elke.
Een geboren Zeeuws-Vlaming die voor studie naar Breda kwam en is blijven hangen. In het dagelijks leven is hij zelfstandig Project Consultant / interim project manager.

"Van jongs af aan was ik een luisterend oor bij de repetities van de lokale boerenkapel en daarnaast ben ik een uitgesproken liefhebber van kapellen tijdens Carnaval.
Op een rare manier heeft dat nog steeds niet geleid tot het zelf leren spelen van een instrument en blijven muzikale uitspattingen beperkt tot “zingen” tijdens het liedjesfestival."

Luc Ruben fietst graag en is actief lid bij RTC. Verder houdt hij van voetbal en heeft desondanks toch weer de seizoenskaarten bij NAC verlengd .
De combinatie sport (kijken) en gezelligheid maakt veel goed.

Met het WERK IN UITVOERING op de markt staan we voor een uitdagende editie van het Biks Blaos Festijn. De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en we zijn vastbesloten om weer een prachtige editie neer te zetten.